Nieuwsoverzicht Ponds Media

Nee, ons nieuws is niet dagelijks ‘breaking’. Kleine nieuwtjes verdienen een kleine weergave en die vermelden we dus niet hier, maar op Twitter. Bijvoorbeeld als we op locatie zijn om te filmen (met foto), verse koffie hebben besteld (met foto) of als we een gezellige borrel met collega’s hebben (uiteraard zonder foto). Groot nieuws brengen we hier. Bijvoorbeeld als een productie klaar is, als er een artikel over ons in de krant staat of als de koning op bezoek komt. Of Maxima.

Bekijk hier ons laatste kindje...

02 aug '19

Wervingsfilm Radboudumc

Alle ziekenhuizen zijn op zoek naar getalenteerde OK assistenten. Zo ook het Radboudumc in Nijmegen. Als camjoer heb ik er een wervingsfilm gemaakt die ervoor moet zorgen dat eigenlijk alle OK assistenten voor het Radboud gaan kiezen ;-)

Lees verder

Bekijk de video

19 aug '19

Vanaf 4 september: de boer is terug!

De Boer is Troef
Vanaf 4 september produceert Ponds media een nieuwe serie De Boer is Troef. Esther Stegeman bezoekt in 8 afleveringen verschillende agrariërs uit verschillende sectoren om te zien en te horen wat heb zoal bezighoud anno 2019. Want er is genoeg te doen op het platteland: klimaatsverandering en gewassen, bedrijfsverhuizing en opvolging of een biologisch boeren; het Gelderse patteland is dynamischer dan je denkt!

Lees verder

Bekijk de video

04 apr '19

Uit met Esther

Uit met Esther is een programma met uitgaanstips in de provincie Gelderland. Elke week blikken we vooruit naar culturele evenementen of exposities die in het weekend na de uitzending of iets later plaatsvinden. Ponds media produceerde in 2019 al 27 afleveringen in samenwerking met de omroep en provincie Gelderland.

Lees verder

Bekijk de video

28 jan '18

Eerste UITnacht Arnhem

Van 27 op 28 januari vond de eerste UITNacht in Arnhem plaats. In opdracht van Rozet verzorgde Ponds media de registratie en de daaraan gekoppelde compilatie. Het resultaat zie je hier...

Lees verder

Bekijk de video

11 jan '18

Videopersbericht

Steeds vaker krijgen we de vraag om een video te maken bij een persbericht: omdat video zo fijn laat zien waar iemend mee bezig is. Zo hebben we in inmiddels videopersberichten gemaakt voor  Rijkswaterstaat en het RadboudUMC. Hebben jullie iets belangrijks te melden? Meldt je dan ook even bij ons! ;-)

Lees verder

Bekijk de video

15 dec '17

FIJNE FEESTDAGEN!

Ponds media wenst je fijne feestdagen en een gezond uiteinde. En mocht je nog inspiratie zoeken voor een mooi feestmenu, check dan een uitzending 'Balkenbrij met Zwienenkeutels'. We produceerden het vers voor Omroep Gelderland. Veel plezier!

Lees verder

Bekijk de video

10 okt '17

UIT met Esther

UIT met Esther is een televisieprogramma van Omroep Gelderland. Door de omroep ben ik gevraagd een gedeelte van uitzending te regisseren en te editten. Elke week ga ik met presentator Esther Stegeman op pad en beleven we samen cultuur. Of het nou een voorstelling is of concert, je kunt het terugkijken op de donderdagavond op Omroep Gelderland.

Lees verder

Meer informatie

30 mei '17

Trots op Gelderland

We zijn er weer doorheen: dertien afleveringen van Trots op Gelderland voor Omroep Gelderland. Met veel plezier zijn we weer bij allerlei bedrijven geweest en innovaties gefilmd die tot de verbeeldeiong spreken en waarvan de Gelderlander kan zeggen: Goh, dat we dát in onze provincie hebben! Aflevering terug kijken: http://www.omroepgelderland.nl/trotsopgelderland

Lees verder

10 feb '17

Bedrijfsfilm Hygear

Met veel plezier hebben we afgelopen tijd gewerkt aan de nieuwe bedrijfsfilm voor Hygear. Bekijk het resultaat op ons portofolio. In de tussentijd gaan wij verder met Het Groene Oosten en een nieuw seizoen Trots op Gelderland!

Lees verder

Bekijk de video

27 jan '17

Bedrijfsfilm voor hygear

Op dit moment zijn we bezig met een nieuwe bedrijfsfilm voor Hygear. Het Arnhemse bedrijf maakt kleine waterstoffabriekjes in containers die zo naast een fabriek, heel schone energie kunnen leveren. Vernuftig!
Daarnaast zitten we midden in een nieuw seizoen van Het Groene Oosten en start 7 maart een nieuw seizoen van Trots op Gelderland. Inderdaad, in opdracht van onze regionale omroep.
En oh ja, ook de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar komt er weer aan.

Lees verder

19 okt '16

Animatie Stichting Usher Syndroom

Bij het Usher Syndroom word je langzaam blind. Hoe dat komt? We hebben een animatie geproduceerd waarin dat zo duidelijk mogelijk wordt uitgelegd.

Lees verder

Bekijk de video

22 sep '16

Isala Trombose zorgportaal

Voor het prachtige Isala ziekenhuis (oké, beetje subjectief...) produceren we diverse voorlichtingsfilms. Eentje die we pas hebben opgeleverd was voor de trombosedienst en legt de werking van het zorgportaal uit.

Lees verder

Bekijk de video

23 mrt '16

Logistiek Manager van het Jaar 2015

Op 23 maart 2016 werd in de Jaarbeurs in Utrecht de Logistiek Manager van het Jaar 2015 gekozen. En de winnaar is (drumgeroffel...) Iwan te Winkel! We produceerden dit jaar van alle kandidaten een film waarin ze zich voorstellen aan het publiek. Wie zijn ze, waar werken ze en wat hebben ze gepresteerd. Zie hier de film over de winnaar!

Lees verder

Bekijk de video

25 jan '16

Trots op Gelderland, part III

Tros op Gelderland (TOG) is inmiddels weer begonnen. Na twee series, is er nu een derde aan toegevoegd. Irene te Voorde gaat de provincie in, op zoek naar innovatieve Gelderse bedrijven. Want er wordt wat bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in het Gelderse. De eerste aflevering was op 6 januari en de serie duurt tot en met 30 maart 2016.

Lees verder

Meer informatie

29 dec '15

2015, even terugblikken

Het was een fijn jaar. Of leuk. Of geweldig. Fenomenaal. Wat u wilt...
Met veel energie en plezier hebben we gewerkt aan drie televisieprogramma's voor de regionale omroep, producties voor onder meer Royal Talens, het Isala ziekenhuis in Zwolle, verkiezingsfims voor het Logistiek Manager van het Jaar Event, diverse films voor hét platform voor routes op de fiets of met de wandelwagen Abellife en ga zo maar door. En tijd om stil te staan? Nauwelijks, want 6 januari start alweer een nieuwe reeks Trots op Gelderland. Fijn 2016 allemaal!

Lees verder

01 jul '15

Evenementen, Groen Oosten en Isala

Het jaar dendert voorbij. Vanavond de laatste aflevering Trots op Gelderland op onze provinciale zender en al druk in de voorbereiding voor 'Het Groene Oosten', een nieuwe serie over - hoe cool en vet - duurzaamheid! Of te wel: hoe duurzaam is een koelkast als je 'm van 13 hoog naar beneden gooit...?
Daarnaast zijn we druk met 'Een zomer vol evenementen'. Een dag draaien in een weekend - tien man sterk en dezelfde avond een uitzending met de hoogtepunten van het evenement. Zoals bijvoorbeel...

Lees verder

15 dec '14

Trots op Gelderland

In opdracht van Omroep Gelderland en in samenwerking met Ivette Halkes, Saskia van Heijster en Anne-Ruth Groen, produceert Ponds media op dit moment het nieuwe televisieprogramma Trots op Gelderland. In TOG leidt presentatrice Irene ten Voorde ons langs echte Gelderse innovaties en bedrijven waar we trots op mogen zijn. Vanaf 7 januari 2015 op Omroep Gelderland.

Lees verder

14 okt '14

Stichting Achterhoeks Toerisme

De Achterhoek is een pareltje. En dat laten we zien in een nieuwe promotiefilm voor Stichting Achterhoeks Toerisme. Samen met Abelife ontwikkelen ze fiets- en wandeltochten door de Achterhoek. Wij zijn gevraagd mee te denken hoe we die tochten onder de aandacht kunnen brengen. Als je over een paar weken een Achterhoeks VVV binnenwandelt, is de kans groot dat daar op een groot scherm onze productie draait.

Lees verder

Meer informatie

06 mei '14

Masterclass Talens, evenementen en mobiliteit

Op dit moment zijn we bezig met het realiseren van 8 masterclasses voor Royal Talens. Het bedrijf produceert kunstenaarsverfen als Rembrandt, Cobra en Amsterdam. Voor het merk Cobra komt er dus binnenkort een leerzame masterclass online, voor de beginnende en gevorderde kunstschilder. Acht weken, acht lessen.
Daarnaast bereiden we op dit moment een aantal televisieprogramma's voor die uitgezonden worden op Omroep Gelderland. We registreren 9 grote zomerevenementen verspreid over de provinci...

Lees verder

27 mrt '14

Logistiek Manager van het Jaar

Op 27 maart jl werd in een overvolle Van Nelle fabriek in Rotterdam Bart Beeks gekozen tot Logistiek manager van het Jaar 2013. Voor de organisatie verzorgden we alle audiovisule trajecten. Zo maakten we ondermeer de kandidatenfilms, waarin de managers voor werden gesteld door mensen uit hun omgeving. Ook liepen we de hele dag rond met een camerateam en monteerden we de beelden op locatie. Het resultaat is te zien op www.lmvhj.nl. En hier natuurlijk!


Lees verder

Bekijk de video

06 jan '14

Vanaf 7 januari: Weg van de Straat

Vanaf 7 januari weer een nieuwe serie op Omroep Gelderland: Weg van de Straat. Negen mensen op zoek naar werk. De een langdurig werkeloos, de ander met een alcohol of drugsverleden. Allemaal hebben ze dezelfde droom: een baan vinden, maar wel met een beetje hulp! In 'Weg van de Straat' volgen we de belevenissen.

Vanaf dinsdag 7 januari, om 18:20 uur op Omroep Gelderland

Lees verder

Bekijk de video

20 dec '13

Logistiek Manager van het Jaar 2013

Ook dit jaar verzorgen wij alle audiovisuele bijdrages voor de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar 2013. Maart 2014 wordt de Manager 2013 gekozen tijdens een groot evenement in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. Nu al kunnen jullie kennis maken met de 5 overgebleven genomineerden op de site van Logistiek Manager van het Jaar Aan de hand van gesprekken met 3 pe...

Lees verder

Bekijk de video

01 nov '13

corporate Royal Talens

Voor Royal Talens uit Apeldoorn produceerde Ponds media een nieuwe bedrijfsfilm. Een uitgebreide opdracht met 6 verschillende modules en in 5 vreemde talen. Van deze uitgebreide film verzorgden we ook een kortere versie, geschikt voor YouTube. Dit is die versie.


Lees verder

Bekijk de video

07 okt '13

Ghostwalk Nijmegen

Soms doe je iets, omdat je het gewoon leuk - of eng - vind. Zoals het draaien en monteren van een geweldig nieuw initiatief: de ghostwalk Nijmegen. Meer info? Kijk op www.ghostwalknijmegen.nl

Veel eh.... plezier....

Lees verder

Bekijk de video

16 sep '13

Royal Talens - Brandmovie Rembrandt

Voor Royal Talens, hét merk als het gaat om kunstenaarsverf, maakten we een speciale film voor het merk Rembrandt. Rembrandt is dé verf voor professionele kuntenaars. De muziek komt van een andere kunstenaar: Elijah Bossenbroek. Hij is Amerikaan met Nederlandse voorouders. Hij gaf toestemming zijn...

Lees verder

Bekijk de video

24 jul '13

Informatiefilm Isala

Ook in de vakantieperiode zitten we niet stil. Voor het Isala ziekenhuis in Zwolle produceerden we een nieuwe informatiefilm over de Acute Opname Afdeling, de AOA. Wat gebeurt er als je ineens opgenomen moet worden in het ziekenhuis? De film draait op de site van Isala en straks op verschillende mon...

Lees verder

Bekijk de video

01 jun '13

EVENEMENTENEVENEMENTENEVENEM

Waar is dat nou voor nodig, die bijna onleesbare titel? Nou, omdat er (bijna) - als je goed leest en telt - 3x evenementen staat. En dat klopt. Want in opdracht van Omroep Gelderland verslaat Ponds media deze maand 3 evenementen: Aaltjesdagen in Harderwijk, Wings Wheels and ...

Lees verder

Bekijk de video

30 mei '13

Fietsroute Verdronken Dorpen

Abellife is een bedrijf dat fiets- en wandelroutes aanbiedt voor op de smartphone. Je kunt de routes thuis dowloaden vanuit de abelapp en meteen op de fiets springen (of de wandelschoenen aantrekken) Het GPS zorgt ervoor dat je via verschillende plekken de route aflegt....

Lees verder

Bekijk de video

29 apr '13

Mooibedacht! op Omroep Gelderland

Vanaf 8 mei zendt Omroep Gelderland het programma Mooibedacht uit. In het programma zoeken we door middel van crowdsourcing een alternatief voor de rits. Televisie, radio, de krant, eem website en alle socila media platformen worden ingezet om de Gelderlander te motiveren de uitdaging aan te gaan. Zie hier de oproep. Voor meer info: www.mooibedachtgld.nl

Lees verder

Bekijk de video

06 mrt '13

Geboorte!

Met trots delen wij u mede dat vandaag onze nieuwe spruit het levenslicht heeft gezien! We noemen het: pondsmedia.nl Onze aanwinst is vol enthousiasme, informatief en innovatief. En door de inbreng van meerdere geestelijk vaders ook nog eens bijzonder stylish verantwoord!...

Lees verder

Meer informatie

19 feb '13

Bio+ rode bieten: QR Code

Baltussen in Driel pot biologische groenten. Maar wie zorgt ervoor dat die groenten biologisch worden geteeld en waarom doet ie dat? En hoe beland die groente eigenlijk in de pot? Opdracht voor Ponds media om dat onder de loep te nemen. Op een waterkoude winterochten...

Lees verder

Bekijk de video

04 feb '13

Samenwerking Abellife

Abellife maakt apps voor smartphones. Niet zomaar apps, maar fiets- en wandelroutes die je thuis op je telefoon zet en waarmee je vervolgens zo wegfietst. Bij interessante punten - oftewel POI's - hoor je een piepje, waarna een tekst op je smartphone verschijnt met achtergrondinformatie ...

Lees verder

Bekijk de video